Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464531
Прогноз погоди
Звільнити усіх, хто не справляється з роботою!
8 квітня 2010 року 16:03

Віра Шелудченко наказала звільнити тих інспекторів з благоустрою, які досі не навели лад на своїй території. «Щоб завтра вранці в мене на столі лежали заяви на звільнення тих людей, які не справляються з роботою. Якщо інспектор не може навести лад на своєму подвір’ї – він ніколи не наведе ладу в місті…», - заявила на робочі нараді Віра Шелудченко.

Як заявляє міський голова, з порушниками благоустрою міста треба боротись і приписами, і конкретними діями. Часто приватні підприємці приводять до ладу тільки одну частину кіоску, а з іншої – неможливо підійти: навалені купи сміття, захаращені виходи.

«Треба ходити і дивитись, що де не так зроблено у місті. Інспектор з благоустрою повинен цим займатись. Враховуючи, що ми зараз готуємось до загальноміської толоки, прибрати треба з вулиць міста увесь непотріб. Тому якщо цього досі не зроблено – хтось повинен нести за це відповідальність. Завтра я чекаю заяви у себе на столі…», - зауважила Віра Шелудченко.   



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове