Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465088
Прогноз погоди
Загальноміська толока триває
1 квітня 2010 року 16:11
Загальноміська толока триває

    За минулий тиждень підприємствами та організаціями міста виконано значний обсяг робіт по проведенню в належний санітарний стан території міста.
   Щоденно на вулицях міста у ранковий час працювало 8 транспортних одиниць по прибиранню шляхового змету, 6-7 навантажувачів та 6-8 автосамоскидів. Вивезено 730 кубічних метрів шляхового змету.   Виконувались роботи по ліквідації глибоких аварійних ям по вулицях: Театральній, Черняхівського , В.Бердичівська, Короленка, Соснова, Ватутіна, Київська та Київському шосе. Всього полагоджено 1560 метрів кубічних шляхового покриття.
   На розі вулиць Труда – Бялика змонтовано ліхтрі та встановлені нові опори.
   Великий обсяг робіт виконано по прибиранню міських кладовищ, прилеглих до них територій та доріг. На Смолянському, Російсько-Вільському, Польському, Старообрядовому, Чеському кладовищах вирізано порослі кущі та розпилено та вивезено старі повалені дерева, вивезено близько двохсот кубічних метрів сміття та старого листя.

Виконується ремонт штукатурки фундаменту огорожі та могил на Смолянському кладовищі.
За тиждень роботи до порушників правил благоустрою та санітарного стану міста вжито відповідні заходи адміністративного впливу. Видано 118 приписів з вимогою дотримання Правил під час проведення будівництва, реконструкції будівель, складування будівельних матеріалів та утримання закріплених територій в належному санітарному стані. Складено 9 протоколів на порушників благоустрою, які направлені на розгляд адміністрації.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове