Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 527
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 479375
Прогноз погоди
Житомиряни повернули першість у Всеукраїнському турнірі з плавання, присвяченому пам’яті Ніни Сосніної
20 грудня 2016 року 14:48

16-18 грудня відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з плавання, присвячений пам’яті Ніни Сосніної. Участь у турнірі взяли сім команд з різних регіонів України, а загальна кількість учасників становила майже двісті чоловік.

Ініціатором проведення турніру, який відбувається у місті вже понад 40 років, традиційно став відокремлений підрозділ Федерації плавання України у Житомирської області. Співорганізаторами турніру виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, обласне відділення Національного олімпійського комітету та Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард», на базі якої й був проведений турнір.

«Родзинкою турніру у Житомирі є спільна участь юних спортсменів, учнів ДЮСШ, і вже досвідчених спортсменів – спортсменів категорії MASTERS. У цьому році турнір був не дводенним, а триденним, що дало можливість більш ефективно провести змагання, створити максимально зручні умови як для молодих спортсменів, так і для спортсменів старшого віку», – розповів голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Житомирської області Микола Крук.

Вже традиційно у турнірі взяли участь команди з Вінниці, Рівного та Києва. У цьому році до участі у турнірі приєдналися команди з Полтави, Броварів та Львова.

Перемогу цього року здобула житомирська команда. Друге місце посіла команда з міста Київ, третє – з міста Вінниця.

Серед дівчат найкращі результати продемонстрували житомирянки Оляна Рафаловська, Софія Ільченко. Житомирянин Олексій Дацун оновив три рекорди Житомирської області у плаванні на спині. Також, у плаванні на спині, Максим Журбей оновив найвище досягнення Житомирської області серед дітей до 13 років.

Поміж учасників з інших міст України найкращі результати продемонстрували Катерина Малиновська (Рівне) та плавці з міста Київ: Маргарита Бокань, Ксенія Васюкова та Влад Мерайс.

 

Фото Леоніда Шевчука



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare