Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 463597
Прогноз погоди
«Чорнобильська катастрофа: вчора, сьогодні, завтра…»
14 грудня 2016 року 16:12
У Домі української культури, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС, представили виставку «Чорнобильська катастрофа: вчора, сьогодні, завтра…».
 
У виставці використані матеріали Центрального електронного державного архіву України: фото та розсекречені документи. Також виставлені експонати, які передають атмосферу страшної трагедії.
 
«Тема Чорнобильської трагедії, що сталася 30 років тому, ніколи не втратить своєї актуальності. Цією виставкою ми прагнемо вшанувати пам'ять тих людей, які поклали своє життя й здоров’я задля того, щоб врятувати світ від страшної трагедії», – зазначила головний спеціаліст управління культури Альона Сердечна.
 
Також у виставковому залі транслюються документальні відеоматеріали, відвідувачі зможуть ознайомитися з неофіційними фактами про Чорнобильську катастрофу.
 
Виставка діятиме у Домі української культури до кінця року.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове