Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476865
Прогноз погоди
У Житомирському центрі розвитку дитини №68 відновили басейн
6 грудня 2016 року 11:02
У дитячому садочку №68 відкрили оновлений басейн, який не використовувався три роки. На ремонт басейну з міського бюджету виділили 900 тисяч гривень, за ці кошти провели ремонт приміщення басейну та необхідних для обслуговування приміщень.
 
«У даному дитячому садочку був басейн, що три роки не працював, і в цьому році з міського бюджету було виділено 900 тисяч гривень на відновлення басейну. Паралельно виділено кошти на відновлення ще двох басейнів: у Житомирському навчально-виховному комплексі №25 та дошкільному навчальному закладі №61, які плануємо відкрити у наступному році», – розповів міський голова Сергій Сухомлин.
 
Про перспективи будівництва басейнів у інших дошкільних навчальних закладах додав заступник міського голови Матвій Хренов:
 
«У місті Житомирі басейни працюють вже при п’яти дитячих садочках. В першу чергу ми поставили завдання відновити басейни, які вже є. Після того, як буде завершено відновлення, можна буде говорити про те, чи потрібно будувати нові».
 
З дітьми у басейні займається інструктор з плавання, який має спеціальність вчителя з фізичного виховання. Заняття з плавання є частиною програми та охоплюють всі вікові групи, окрім груп раннього віку.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare