Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 490487
Прогноз погоди
У п'ятницю стартує масштабний арт-простір «Корольов-fest»
10 серпня 2016 року 09:54
В центрі міста, на майданчику біля кінотеатру «Жовтень», розпочне свою роботу масштабний арт-простір «Корольов-fest».
 
Щодня, з 12 серпня, з 10:00 до 22:00 житомиряни матимуть змогу відвідати фестиваль вуличної їжі, кінотеатр під відкритим небом, бібліотеку свіжого повітря, відкритий майданчик для спілкування, вуличний театр та літературу сцену. Дітей залучатимуть до розвиваючих ігор, облаштують арт-майстерню та ігрову зону. На фестивалі вуличної їжі будуть представлені кухні світу, працюватимуть лаунж-зона та тераса.  Вхід на територію арт-простору безкоштовний.
 
 «Наша ідея в тому, щоб арт-простір будувала саме громада міста. Я думаю, що після того, як інформація про фестиваль розійдеться містом, до нас долучиться дуже багато громадських організацій. Місця вистачить абсолютно всім», – пояснює секретар міської ради Наталія Чиж.
 
У рамках арт-простору музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова буде виставляти інформаційні стенди та проводити просвітницьку роботу. Також до ініціативи долучаться житомирські бібліотеки. Координатор проекту «Літературна сцена» Ігор Шурпан додав, що в рамках «Корольов-fest» відбуватимуться презентації українських видавництв та цікавих українських книжок.
 
 «”Корольов-fest”– це приклад того, як на заасфальтованому майданчику можна створити цікавий та яскравий простір для реалізації сміливих ідей», – зазначив ініціатор проекту Ярослав Гапоненко.
 
Детальних план заходів арт-простору «Корольов-fest» незабаром буде розміщений на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare