Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5576
візитів всього: 490602
Прогноз погоди
Житомирян закликають переглянути роботи художників, які протягом двох тижнів малювали краєвиди міста
9 серпня 2016 року 15:58
Перший Міжрегіональний Пленер «Житомирська палітра» відбувається у місті з 01 по 14 серпня 2016 року. До участі у Пленері були запрошені професійні художники з усіх регіонів України. Організаційним комітетом на основі надісланих у електронній формі документів та матеріалів за результатами конкурсного відбору було визначено 25 учасників (м. Камянець-Подільський, м. Одеса, м. Рівне, м. Київ, м. Луцьк, м. Полтава, м. Харків, м. Івано-Франківськ, м. Миколаїв, м. Житомир).
 
Митці пишуть міські краєвиди, визначні історичні місця та мальовничі околиці Житомира. Працюють вони у історичній частині міста (вул. Кафедральна, Замкова гора, Парк культури тощо) та його мальовничих околицях (Корбутівка, Зарічани, Тригір’я, Дениші  тощо).
 
Завершені твори учасників Пленеру будуть розміщені в літньому театрі «Ракушка» КП «Парк» Житомирської міської ради 13 серпня 2016 року. Тож мешканців міста закликають поглянути на Житомир очима митців і відвідати виставку. 
 
За результатами голосування комісії будуть відібрані два твори, які залишаються у власності міської ради Житомира.
 
Організатором Пленеру є управління культури Житомирської міської ради, Житомирська обласна організація Національної Спілки художників України, КПСМНЗ художня школа Житомирської міської ради.
 
За інформацією управління культури Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare