Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5576
візитів всього: 490592
Прогноз погоди
В Житомирі вперше відбувся турнір з плавання на відкритій воді «TETERIV OPEN 2016»
18 липня 2016 року 14:57
За підтримки Житомирської міської ради відбувся турнір «TETERIV OPEN 2016», який цьогоріч ввійшов до етапу Кубку Асоціації з плавання в категорії «Masters» на відкритій воді та  вперше проходить в Україні. Житомир – одне з небагатьох міст України, що відповідає критеріям проведення подібних змагань та має унікальні природні переваги.
 
Близько 120 учасників з усієї України змагалися на двох дистанціях 1,5 км та 3 км.
 
«Сам турнір Кубку Асоціації з плавання в категорії «Masters» на відкритій воді проходитиме в три етапи. І-й етап відбувся в Одесі 28 червня, ІІ-й етап – 17 липня в Житомирі, ІІІ-й етап та фінал відбудеться 5-7 серпня на Білому озері в м. Кузнєцовськ (Рівненська область). На «TETERIV OPEN» стартують спортсмени та аматори спорту від 25 років, найстаршому учаснику наших змагань – 83 роки. Це житомирянин, заслужений тренер України Костянтин Щеглов. Він долає сьогодні півтори тисячі метрів. Беруть участь і діти, які пливуть в категорії до 24 років – 1,5 км», – розповідає організатор турніру та президент СК «Житомир Аква Мастерс» Ігор Кухарєв.
 
Нагороджували учасників символічними медалями та кубками з гербом Житомира, які були виготовлені спеціально для змагань.
 
Організаторами «TETERIV OPEN 2016» виступили Житомирська міська рада та Федерація плавання України в Житомирській області.
 
«Плавання та водні види спорту для Житомира є пріоритетними. Підготовка до змагань тривала впродовж двох місяців, для міста – це перший досвід. Ми сподіваємося, що такий захід стане традиційним і згодом набуде міжнародного статусу», – пояснює начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.
 
Житомир продемонстрував повну готовність до проведення подібних змагань. І в наступному році чекає, ще більше учасників не тільки з України, а й з-за кордону.
 
Напередодні, 16 липня, в Житомирі пройшов Чемпіонат України з триатлону в різних вікових категоріях. В змаганнях взяли участь понад триста спортсменів з 11 регіонів України.
 
Привітали переможців та вручили їм пам’ятні подарунки заступник міського голови Матвій Хренов, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук та начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare