Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 484449
Прогноз погоди
Майже 4 тисячі випускників вищих навчальних закладів Житомира отримали дипломи
30 червня 2016 року 16:46
Студенти Житомирського національного агроекологічного університету та Житомирського державного університету імені Івана Франка 30 червня отримали дипломи про здобуття вищої освіти.
 
В літній естраді «Ракушка» протягом дня студенти одразу двох вищих навчальних закладів міста – ЖНАЕУ та ЖДУ імені Івана Франка (соціально-психологічний факультет) – відзначали випускний.
 
Привітати випускників агроекологічного університету приїхали керівники міста та області. Майже півтори тисячі студентів цього вишу отримали дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Бакалавр», «Спеціаліст» та «Магістр».
 
«Ми пишаємося кожним нашим студентом, бо знаємо, що навчаємо та виховуємо потужний потенціал розумних і талановитих студентів. Наш університет дав їм максимум можливостей для самореалізації, знання та навики, які вони впроваджуватимуть у своїй професійній сфері», – зазначив ректор ЖНАЕУ Олег Скидан.
 
Цього ж дня у «Ракушці» свій випуск відзначили майбутні працівники соціально-психологічної сфери – студенти ЖДУ ім. Івана Франка.  Дипломи про закінчення вишу отримали 2 437 чоловік, з них 450 – випускники соціально-психологічного факультету. На свято до останніх завітав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.
 
«Сумно від того, що багато з вас після отримання диплому поїдуть з Житомира. Сьогодні ви дійсно вільні, але вже завтра життя перед вами почне ставити такі іспити, що в порівнянні з іспитами в університеті, вони вам здадуться дуже складними. Хочеться побажати, щоб ви знайшли свою дорогу. Коли ви будете йти цією дорогою, ви будете помилятися й падати. Але завжди піднімайтеся та знаходьте себе.  І я дуже хочу, щоб ця дорога повернула вас у місто Житомир», – звернувся до винуватців свята Сергій Сухомлин.
 
Святкова програма випускного дня завершилася виступами творчих колективів міста й університетів та фотографіями на згадку.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare