Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 485796
Прогноз погоди
На свято Дня захисту дітей до благодійного фонду «Місія в Україну» завітали депутати міської ради
27 травня 2016 року 16:15
Конкурси, загадки, танці і співи з улюбленими мультиплікаційними героями - Фіксіками та Лунтіком для вихованців Міжнародного благодійного Фонду "Місія в Україну" організували  з нагоди Дня захисту дітей. На свято до дітлахів з подарунками завітали депутати Житомирської міської ради Олександр Черняхович, Олександр Рибак та Олександр Ракович. А розваги для діток організували студенти Житомирського  коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка.
Благодійний фонд "Місія в Україну" був заснований 1998 року. На сьогоднішній день він обслуговує 540 сімей Житомира та Житомирської області, в яких є діти з інвалідністю. Організація надає медикаментозні послуги,  фізичну, соціальну, психологічну реабілітації. Всю цю роботу проводять 35 працівників.
Депутати подякували волонтерам фонду за любов і віддачу, за те, що вони присвячують своє життя допомозі маленьким мешканцям міста і області, які мають особливі потреби.
Завідуюча відділом соціальної реабілітації фонду Оксана Коломійчук в свою чергу висловила вдячність гостям за те, що вони розділили свято із дітьми, приділили їм увагу, а також зауважила, що для фонду дуже важливо те, що він має справжніх друзів серед житомирських підприємців та представників влади.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare