Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464671
Прогноз погоди
У день загальноміського прибирання працівники міськради приводили у порядок Гідропарк
25 квітня 2016 року 19:55

Близько 600 працівників міськвиконкому та облдержадміністрації вийшли на прибирання у Гідропарк 23 квітня. З центральної алеї, прибираючи паркову зону, люди рухались у бік санаторію "Лісовий берег". В той же час, їм на зустріч йшли громадські організації, які теж активно долучились до загальноміського прибирання. Віталій Шевчук, заступник начальника управління комунального господарства міської ради розповів, що техніку для вивозу сміття залучили з комунальних підприємств міста: КП "Житомирське управління автомобільних шляхів" "Житомирводоканал", "Міськсвітло":

"Інвентар надав "Зеленбуд", дирекція парку та КП ВЖРЕП №№ 3 та 5. Наша задача полягала в тому, щоб очистити Гідропарк від минулорічного опалого листя, вирубати самонасіяну поросль, навести належний санітарний стан та пофарбувати огорожі атракціонів" - зазначив Віталій Шевчук.

Міський голова Сергій Сухомлин переконаний - такі заходи, як загальноміське прибирання об'єднують людей, а для того, щоб сміття було менше, людям потрібно забезпечити можливість викинути його у смітник, а не просто на землю.

"Є плани по покращенню інфраструктури парку: заміна освітлення, встановлення туалетів, душових. Також ми встановимо урни, щоб відпочивальники мали можливість кудись викидати після себе сміття. Коли люди бачитимуть що умови відпочинку покращуються, сподіваюсь, у них рука не підніметься просто десь кинути сміття", - поділився Сергій Сухомлин.

Загалом, з Гідропарку 23 квітня вивезли близько 60 кубоме?трів сміття та листя.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове