Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477337
Прогноз погоди
Всі школи міста отримають нові персональні комп'ютери
21 квітня 2016 року 16:12

Під час засідання робочої групи по розробці технічного завдання для закупівлі комп’ютерного обладнання для всіх шкіл міста було вирішено оновити програмне забезпечення в класах інформатики та придбати проектори. 

«На робочій групі вдалося дійти згоди щодо технічних характеристик персональних комп’ютерів для класів інформатики. Наше завдання було визначити такі параметри, щоб виділені на це гроші були витрачені максимально розумно», - зазначає Матвій Хренов, заступник міського голови з гуманітарних питань.

До складу робочої групи ввійшли депутати міської ради, вчителі інформатики, експерти. Також перед засіданням робочої групи проводилися обговорення у колі вчителів інформатики, вони і визначили перелік необхідного ПО.

«Ми вирішили все таки рухатися у бік відкритих систем. І замість платного «офісу» встановити аналогічні ліцензійні безкоштовні програми. А на зекономлені таким чином кошти, придбати проектори у класи інформатики. Вчителі одноголосно підтримали таку ініціативу і я вважаю, що це найкращий варіант, адже програмне забезпечення швидко старіє і з’являється нове», – додав Матвій Хренов.

Загалом, з міського бюджету виділено 1,6 млн. грн. на закупівлю мультимедійних систем в класи англійської мови в повній комплектації та 5,5 млн. грн. на оновлення комп’ютерних класів шкіл міста.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare