Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482309
Прогноз погоди
Новорічна акція від міського голови для дітей, хворих на фенілкетонурію
29 грудня 2009 року 11:12

29 грудня 2009 року відбулася Благодійна Новорічна акція міського голови для діток, хворих на фенілкетонурію. Діти отримали продуктові набори від міського голови Віри Шелудченко та спонсорів – ТОВ «Челме Україна».

 

Секретар міської ради Анатолій Каленський привітав сім’ї з наступаючими новорічними святами та побажав міцного здоров’я  і здійснення усіх мрій.

 

«Міська рада та виконавчий комітет завжди пам’ятає про тих, хто потребує допомоги. Це не одноразова акція, вона буде продовжена і у наступному році», - зазначив А.Каленський.

 

Завітав на свято із новорічними вітаннями та подарунками і Дід Мороз та Снігуронька.

 

Як зауважила директор ТОВ «Челме Україна» Анжела Іщук, компанія не вперше надає допомогу дітям. «Нам дуже приємно допомогти дитині, яка потребує допомоги. Надалі ми будемо продовжувати цю гарну традицію», - зазначила А.Іщук.

 

 

 

У Житомирі проживає 16 дітей хворих на фенілкетонурію. Захворювання вимагає дотримання суворої безбілкової дієти. Напередодні Дня Св.Миколая сімї, де виховуються хворі діти, отримали від міського голови В.Т.Шелудченко подарунки – хлібопічки для приготування хлібобулочних виробів із безбілкового борошна, життєвонеобхідних при цьому захворюванні.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare