Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463581
Прогноз погоди
На підприємстві «Kromberg and Schubert» влаштували день відкритих дверей
18 квітня 2016 року 18:10

Пройтися цехами виробництва та на власні очі побачити, як працює підприємство «Kromberg and Schubert», житомиряни мали можливість 16 квітня.

На день відкритих дверей «Kromberg and Schubert» завітав і міський голова Сергій Сухомлин. За словами посадовця, компанія з іноземними інвестиціями важлива для Житомира. За те, щоб інвестор зайшов у місто, потрібно було боротися з іншими містами-конкурентами. 

"Житомиру це вдалося. Ми отримаємо підвищення покупної здатності, відрахування до міського бюджету, сотні та тисячі робочих місць", - зазначає міський голова.

На сьогоднішній день існує понад 30 підприємств "Кромберг енд Шуберт" у цілому світі. Тут виготовляють продукцію - бортові кабельні системи, для провідних європейських марок автомобілів (VW, BMW, Audi, Mercedes). На даний час в Україні існують виробництва в Луцьку та Житомирі. У Житомирі завод почав свою роботу з вересня 2015 року. На сьогодні працевлаштовано 900 працівників. 

«Kromberg and Schubert» підприємство з іноземними інвестиціями, на сьогодні вже вкладено понад 10 млн. євро і в найближчі декілька років буде ще витрачено вдвічі більше, що дозволить розширити виробництво та збільшити кількість робочих місць. За три роки керівництво підприємства планує збільшити кількість працівників до 5000 тис. 

Окрім екскурсії заводом, ознайомленням з його роботою, мешканцям та гостям міста організатори підготували різні розваги, конкурси, подарунки для дітей, на території підприємства, облаштували парк атракціонів.

Завершився день відкритих дверей грандіозним концертом за участі відомих колективів: «Друга ріка», «The Hardkiss» та «DZIDZIO». Загалом захід відвідали близько 15 тисяч житомирян та приїжджих.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове