Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 71
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 476712
Прогноз погоди
Влада, громадськість та ЗМІ оглянули майбутнє приміщення дитячої лабораторії
12 квітня 2016 року 16:26

Учасники робочої групи із закриття приміщення дитячої лабораторії, що знаходиться за адресою пр. Миру, 1а, провели виїзне засідання, аби переконатися, що реорганізація структури відбудеться з урахуванням побажань та зауважень громадськості.

Лікарі, ЗМІ, представники влади та громадськості відвідали філії дитячих поліклінік, де планується розмістити лабораторні кабінети, тим самим приблизивши територіально збори аналізів для населення мікрорайонів Крошні, Мальованки, Богунії.

«Сьогодні ми поставили крапку у питанні закриття дитячої лабораторії на пр. Миру,1а. Замість однієї загальної лабораторії ми відкриваємо чотири у філіях дитячих поліклінік і вони практично готові до роботи. Ключовий момент – збір сечі і калу в кожній лабораторії. Це питання часу – три-чотири місяці. Зекономлені кошти направимо на покращення умов у тих відділеннях, які потребують негайного втручання – наприклад, ті самі лабораторії, які запускаються у роботу», - зауважив Матвій Хренов, заступник мера з гуманітарних питань.

Нагадаємо, що закриття лабораторії відбудеться через 2 місяці, коли запрацюють інші кабінети по забору аналізів за адресами: пр. Миру, 11, вул. Маршала Рибалка, 6, Лесі Українки, 4, Черняховського, 102.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare