Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481979
Прогноз погоди
Представники влади та громадськості обговорили подальшу долю дитячої лабораторії
5 квітня 2016 року 15:31

Комісія із закриття філіалу дитячої поліклініки по проспекту Миру, 1 відбулася 5 квітня в кабінеті заступника міського голови Матвія Хренова. Необхідність створення робочої групи викликана хвилюваннями серед мешканців району обслуговування дитячої лабораторії, яка функціонує за адресою пр. Миру, 1а. 

Головний лікар ЦДМЛ Володимир Башек розповів представникам громадськості суть реорганізації та її необхідність. За його словами, лабораторія діятиме в приміщенні поліклініки на пр. Мира, 11, туди ж буде переміщено кабінет ЕКГ та масажний кабінет. Крім того, аби зменшити черги, кабінет забору крові працюватиме не дві години вранці, а до обіду. Планується також додатково підсилити інші дитячі лабораторії району, знову ж таки для зручності інших мешканців, які раніше обслуговувалися на пр. Миру, 1а. 

«Для початку ми приймемо рішення, повністю облаштуємо приміщення, ознайомимо працівників із наказом про переведення на інше місце роботи, і вже тоді закриємо цю будівлю. Це буде не раніше середини літа», - відповів Володимир Башек на питання громадян про строки закриття. 

Учасники робочої групи вирішили провести виїзне засідання рівно через тиждень, аби на власні очі переконатися, що їхні інтереси буде збережено, і реорганізація діє з урахуванням побажань та зауважень. 

«Я задоволений результатом роботи групи, адже нарешті ми почали чути один одного. Думаю, мами зрозуміли, що ми хочемо зробити переміщення не для «галочки», а справді полегшити життя усім мешканцям району, раціонально використати кошти. Окрім того, на вул. Десантників протягом цього та наступного року плануємо створити сімейну амбулаторію, що зменшить навантаження на дитячу поліклініку по пр. Миру, 11», - зауважив Матвій Хренов, заступник мера з гуманітарних питань.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare