Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 485037
Прогноз погоди
Відкрилася 43 сесія Школи місцевого самоврядування
15 березня 2016 року 18:14
Відкриття 43 сесії Муніципальної  освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування» відбулося сьогодні, 15 березня 2016 року. Цьогоріч  слухачами курсу стали 155 молодих людей – студентів навчальних закладів міста.
 
В урочистому відкритті взяли участь  керівництво міста, випускники Школи місцевого самоврядування та гості з Литви.
 
«Найкращими інвестиціями є  інвестиції в себе, - відмітив заступник міського голови Матвій Хренов, звертаючись до молоді з вітальним словом. – Наразі опрацьовується проект з Києво-Могилянською академією, і найкращі випускники минулих років зможуть безкоштовно навчатися в програмах kmbs».
 
Під час зустрічі молодь ознайомилася з історією Школи місцевого самоврядування, навчальним планом та курсами, які будуть проходити впродовж двох місяців.
 
Микола Костриця, директор департаменту економічного розвитку міської ради й випускник Школи місцевого самоврядування, відмітив, що дана Школа покликана  збільшити довіру між громадою і місцевою владою та проактивних  громадян, які готові змінюватися самі й змінювати хід історії.
 
«Школа місцевого самоврядування – це взаємопотрібна річ як для фахівців міської ради, так і для слухачів Школи, які мають можливість всі свої ідеї висловити керівникам міської ради, долучитися до загальноміських акцій, поїхати на екскурсії, подивитися, як у кабінетах працюють керівники управлінь. А ще майбутні виборці нашого міста мають розуміти, що відбувається у стінах міської ради, як втілюватимуться їх ідеї. Серед журналістів, громадських активістів, державних службовців, працівників управлінь та департаментів  міської ради є випускники Школи місцевого самоврядування. За 15 років існування 2,5 тис людей отримали сертифікати, і серед них є такі, для яких Школа стала поштовхом для того, щоб цікавитися процесами в місті і долучатися до них», – зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та Ірина Ковальчук.
 
Школа місцевого самоврядування – одна з найдавніших програм міської ради і Молодіжного об’єднання «ХХІ Платформа». Діяльність Школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare