Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 484731
Прогноз погоди
Сергій Сухомлин з рук капеланів отримав відзнаку «За служіння Богу і Україні»
1 березня 2016 року 14:04
Зранку у перший день весни до міського голови завітали капелани Андрій Ковальов та Василь Поворознюк. Чоловіки нагородили міського голову від Всеукраїнської громадської організації «Об’єднання християн-військовослужбовців України» за поданням морських піхотинців, а також сімей загиблих військових відзнакою «За служіння Богу і Україні».
 
«Сергій Іванович ще за довго до того, як став міським головою допомагав та підтримував сім’ї загиблих військовослужбовців та наших морських піхотинців, які вийшли з Криму. Він один з небагатьох, хто ніколи не відмовив у тому, щоб допомогти. В знак поваги і усіх його добрих справ та на прохання тих людей, що у скрутну хвилину не були покинуті, було прийнято рішення нагородити Сергія Івановича відзнакою «За служіння Богу і Україні», - розповів Василь Поворознюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare