Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464541
Прогноз погоди
Зимове прибирання вулиць
22 грудня 2009 року 12:41

Для забезпечення безпечного руху автотранспорту на базі комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» створено цілодобові чергові механізовані протиожеледні бригади, до складу яких входять автогрейдер, 3-4 одиниці підмітальної техніки, 4-5 піскорозкидачів та екскаватор. Розроблено графік чергування бригад, виділено приміщення, обладнане телефонним зв’язком і місцем відпочинку. Про це поінформував в.о. начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук.

«Починаючи з 17 грудня на дорогах міста працює посилена механізована протиожеледна бригада, до складу якої входять 4 плужно-підмітальні машини, 4 плужно-підмітальні трактори, 6-7 піскорозкидачів, 1-2 автогрейдери, 1 екскаватор», - зазначив В.Шевчук.

Всього з 17 по 20 грудня на вулицях міста КП «Управління автомобільних шляхів» було висипано 1 тис.328 тон протиожеледної суміші, використано 8,3 тис. літрів літрів бензину на 9,4 тис. літрів дизельного пального.

Орієнтовна вартість робіт за 4 доби складає 260 тис.грн.Слід відмітити, що за вказаний період збоїв в роботі міського електротранспорту та громадського транспорту не було, на території міста забезпечено належне функціонування транспортного руху.

«Сьогодні проводиться повторне прибирання головних транспортних вулиць з поступовим розгалуженням на окраїни міста», - зауважив В.Шевчук.

Додатково КП «Управління автомобільних шляхів» задіяно 2 бульдозери з асфальтобетонного заводу для розчистки вулиць та провулків району Мар’янівка.

Крім цього, укладено договори з підприємствами міста для залучення додаткової техніки, а саме: ВАТ «Житомиршляхбуд» (автогрейдер, автосамоскиди), ЖСПРМ (екскаватор, автосамоскиди), КПЕШС (екскаватор), ЖВПАРР (плужно-підмітальна машина).

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове