Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5562
візитів всього: 481455
Прогноз погоди
У Житомирській міській раді з'явилася візуалізація Гімну України
31 грудня 2015 року 14:34
У Житомирській міській раді презентували проект «Візуалізація Гімну України», який було реалізовано художником Дмитром Крабом за підтримки міської ради.
 
«З'явилася ідея пов'язати малюнок та саме письмо – скоропис, так як стилі наші дуже імпонують одне одному, я запросив студію каліграфії з Києва для того, щоб зробити спільний проект. Будемо далі розвиватися, але просто сезон уже пройшов малювання на вулиці і хотілося закінчити рік якимсь цікавим проектом», - розповів Дмитро Краб.
 
Наше місто стало першим в Україні, де у приміщенні міської ради, на стіні виконане така цілісна мистецька композиція.
 
"Після подій Революції Гідності дуже багато людей переглянули своє ставлення до державного гімну, - зазначив заступник міського голови Матвій Хренов.- І дуже важливим є те, що саме зараз у міській раді буде таке зображення. Коли молоді митці звернулися з ініціативою до міської ради, ми були дуже раді надати їм можливість це зробити".
 
Начальник управління молоді і спорту міської ради Ірина Ковальчук зауважила, що Дмитро, є автором ще одного масштабного проекту «Українська абетка», який триватиме протягом двох років: «В рамках цього проекту зображено вже 9 літер в центральній частині міста, на будівлях. Це зроблено не тільки з метою привернення уваги до наших будівель, а й для виконання соціальної функції, коли тато чи мама, тримаючи за руку дитину, вчитиме з нею літери і зображених звірів, а також розповідатиме і про будівлю, на якій вони зображені».
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare