Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464661
Прогноз погоди
У Житомирі діти учасників АТО отримують новорічні подарунки від міської ради
30 грудня 2015 року 18:40
Артисти Палацу культури міської ради дарують  частинку свого серця та  таланту  для дітей учасників АТО. У Палаці культури міської ради проходять новорічні свята для малечі, чиї батьки захищають територіальну цілісність  України.
 
 250 діток поринули у теплу атмосферу свята, долучившись сьогодні до перегляду  новорічної казки-вистави «Снігова королева», що проходить у міському Палаці культури.
 
Юні та маленькі глядачі  вдячні організаторам заходу за святкову атмосферу з казковими героями та солодкі подарунки. А батьки дітей – за щирі дитячі емоції та щасливі усмішки дітей.
 
За словами директора Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольги Юрченко, цьогоріч новорічні вистави Палацу культури зможуть відвідати більш як 500 дітей учасників АТО.
 
«Маємо потурбуватися про тих, хто чекає на наших захисників вдома, а особливо - огорнути теплом та затишком дітей військовослужбовців у новорічні свята», - зазначила Ольга Юрченко.
 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове