Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477044
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили переможців конкурсу новорічної іграшки у рамках проекту «У Новий рік без насильства»
30 грудня 2015 року 15:34
Підведення підсумків конкурсу новорічної іграшки в рамках проекту "У Новий рік без насильства» ( реалізовується  за  підтримки Українського жіночого фонду)  відбулося сьогодні, 30 грудня, у  прес-центрі міської ради.
 
Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради провели конкурс з метою  привернення уваги до проблеми насильства в сім’ї.
 
За словами голови Ради ЖОМГО «Паритет» Наталії Тарасенко,  планувалося, що конкурс буде міським, але він вийшов за межі міста.  Було подано 59 робіт від загальноосвітніх навчальних закладів м.Житомира та професійно-технічних навчальних закладів міста та області. 12 учасників конкурсу, які запропонували найцікавіші роботи, стали переможцями. Серед них – учні ЗОШ №21, Ліцею №25 ім. М.О. Щорса, ЗОШ №7, Міського ліцею прим ЖДТУ, ЖПТНЗ “Вище професійне училище сервісу та дизайну», Житомирський професійний ліцей легкої промисловості , інклюзивний читальний зал ЖОУНБ ім. Олега Ольжича та ін.
 
Гостей привітали та нагородити  грамотами і подарунками заступник міського голови Матвій Хренов та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спору міської ради  Ірина Ковальчук.
 
«Приємно, що питання насильства в сім’ї виходять з кабінетів та доходять до наших дітей, адже саме вони формуватимуть майбутнє країни», - зазначив Матвій Хренов, наголосивши  на актуальності теми в  суспільстві. Заступник міського голови запевнив, що важливі ініціативи, спрямовані на подолання насильства в сім’ї, обов’язково підтримуватимуться міською владою.
 
Після нагородження переможців відбулося  відкриття новорічної ялинки проти насильства у холі міської ради з метою привернення громадськості до проблеми.
 
Ірина Ковальчук сподівається,  що конкурс стане традиційним. Вона  зазначила, що вражена силою фантазії дітей, адже не просто відобразити тему насильства у новорічній іграшці. У кожному новорічному виробі – глибокий позитивний сенс підтримки ідеї ненасильницького простору, співжиття та співіснування. А ще - любов, підтримка та добро.  Організатори переконані, що слід  давати нашим дітям правильні життєві орієнтири та  поширювати найголовніші людські цінності.
 
Переможці конкурсу новорічної іграшки «У Новий рік без насильства»:
1 Шуляк Марія Володимирівна -Міський ліцей при ЖДТУ;
2 Осіпчук Юрій -ДПТНЗ «Вище професійне училище сервісу та дизайну»;
3 Поліванчук Крістіна ДПТНЗ «Вище професійне училище сервісу та дизайну»;
4 Танський Лев - ЗОШ І-ІІІ ст. № 21 м. Житомира;
5 Ахромкіна Валерія Андріївна - Ліцей № 25 ім. М.О. Щорса;
6 Нагорна Анна Михайлівна - Житомирський професійний ліцей легкої промисловості;
7 Казаріна Анастасія - ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 м. Житомира;
8 Погайдаш Іван - ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 м. Житомира ;
9 Демчук Аделіна - ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 м. Житомира ;
10 Романенко Марія Житомирський  - Житомирський  міський колегіум;
11 Сторожук Сергій Житомирський  -  Житомирський міський колегіум ;
12 Інклюзивний читальний зал ЖОУНБ ім. О. Ольжича.
 
Управління по зв’язках з громадськості міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare