Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464525
Прогноз погоди
Міський голова Сергій Сухомлин привітав маленьких пацієнтів лікарні з новорічними святами
30 грудня 2015 року 13:02
Вже стало доброю традицією, за сприяння міського голови, напередодні новорічних свят вручати солодкі подарунки маленьким пацієнтам міської дитячої лікарні.
 
Не став винятком і нинішній рік. Сергій Сухомлин особисто завітав до лікарні, привітав маленьких пацієнтів з наступаючими Новим Роком та Різдвом Христовим та вручив їм солодкі подарунки. Не обійшлося без  Діда Мороза та Снігуроньки.  Хлопчики та дівчата раділи зустрічі та із захопленням розповідали вірші,  за які отримували солодощі.
 
"Сьогодні 250 житомирських дітей отримають солодкі подарунки від Діда Мороза. Напередодні Нового року це ще один привід привітати їх  і підтримати, оскільки вони перебувають в лікарні", - сказав мер міста і висловив сподівання на те, що найближчим часом пацієнти лікарні повернуться додому і святкуватимуть новорічні та різдвяні свята у родинному колі.
 
Також Сергій Сухомлин поінформував, що загалом подарунки від Діда Мороза та Житомирської міської ради отримають 12 тисяч дітей. Мер Житомира розповів, що не залишаться без уваги і діти військовослужбовців 95 окремої аеромобільної бригади, які захищають кордони нашої держави на Сході України: «750 дітей військовослужбовців 95-тої бригади отримають подарунки від міста Житомира. Ми свідомо пішли на такий крок, бо більшість цих дітей не проживає у  нашому місті. Адреси їх проживання - це і Полтавська область, і Київська область, Кіровоград, Миколаїв.  Я думаю їм буде приємно отримати такі привітання. Ми повинні поздоровити дітей і подякувати їм за те, що у них такі батьки, які з честю захищають Україну і виконують свій військовий обов’язок на Сході».
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове