Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479417
Прогноз погоди
Вчителі та медичні працівники зарплатню за грудень отримають до Нового року
28 грудня 2015 року 18:56
Держава виділила додаткові обсяги субвенцій для виплати зарплатні працівникам шкіл та медичних закладів. Не дивлячись на те, що саме виплата зарплатні зазначених категорій - є повноваженнями держави і виконується виключно за рахунок державних коштів, субвенція була виділена не у повному обсязі. Тому 28 грудня депутати міської ради коштом міського бюджету були вимушені закрити борг держави. Директор департаменту бюджету та фінансів Сергій Гаращук деталізував, у якому обсязі надійшла субвенція, а який обсяг коштів необхідно виділити з міського бюджету.
 
"Нам виділено додаткову субвенцію у розмірі 27 млн. грн. Цієї суми дійсно недостатньо, щоб в повному обсязі виплатити зарплати за грудень, тому за рахунок коштів, які зекономлені розпорядниками міського бюджету, в цілому це 24 млн. грн., 9 млн. 163 тис. грн. з цих коштів спрямувати на забезпечення виплати зарплат. До Нового року вчителі та медпрацівники отримають зарплатню в повному обсязі", - зазначив Сергій Гаращук.
 
Депутати підтримали рішення, що дозволить вчителям та медичним працівникам на Новорічні свята отримати зарплатню.
 
Міський голова Сергій Сухолмин зазначив, що зобов'язати державу виплатити 27 млн. грн. - це вже досягнення. Якщо з міського бюджету борг було б виплачено одразу, Житомир ці кошти вже б не побачив.
 
"З одного боку нам довелося приймати медичних працівників та вчителів і пояснювати, в чому причина затримки їх зарплат, але з іншого, в той же час, ми оббивали пороги профільних Міністерств і вимагали виконати взяті на себе зобов'язання. Постійні поїздки до Києва дали свій результат і ми отримали 27 млн. грн." 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare