Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477226
Прогноз погоди
Депутати затвердили Програму «Прозора влада. Відкрите місто»
28 грудня 2015 року 18:09
Міська програма «Прозора влада. Відкрите місто» на 2016-2018 роки складається з 5 проектів: фінансова підтримка КП «Інформаційно-видавничий центр» Житомирської міської ради»; висвітлення діяльності міського голови, посадових осіб та депутатів Житомирської міської ради, виконавчого комітету міської ради у ЗМІ; забезпечення функціонування офіційного веб-сайту міської ради; розвиток партнерських відносин міста Житомира з іншими містами та розвиток громадянського суспільства.
 
Оскільки програмою передбачено фінансування міської газети «Місто», депутати звернули увагу на необхідність внесення змін до Програми відповідно до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», підписаного Президентом України 26 грудня 2015 року.
 
«Мова йде про підтримку комунального підприємства. Закон України стосується газет, а підприємство «Інформаційно-видавничий центр» - це газета «Місто» та Міське радіо. Також законом передбачено, що реформування друкованих ЗМІ має відбутися у два етапи, відтак зміни відбудуться не завтра. Будь-яке рішення щодо реформування комунального підприємства – це відповідне рішення міської ради. Тому прошу прийняти Програму у такій редакції, як запропоновано, із наступним внесенням змін у разі прийняття відповідного рішення щодо газети «Місто»», - зазначила начальник управління по зв’язках з громадськістю міської ради Світлана Прокоф’єва.
 
Також С. Прокоф’єва поінформувала, що програмою передбачено оновлення сайту Житомирської міської ради. «Сайт створений у 2006 році і наразі потребує термінового оновлення і постійного удосконалення на вимогу часу та відповідно до змін у законодавстві України. Модернізація офіційного сайту міської ради дозволить розширити функціональні можливості та вдосконалить механізм інформування громади про діяльність міського голови, посадових осіб та депутатів Житомирської міської ради, виконавчого комітету міської ради», - зауважила Світлана Прокоф’єва.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare