Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477312
Прогноз погоди
Міська рада звернеться до Міністерства соціальної політики та Кабінету Міністрів України з питання виділення коштів на житло воїнам – інтернаціоналістам
28 грудня 2015 року 16:06
Депутати Житомирська міської ради вирішили  направити звернення до Міністерства соціальної політики України та Кабінету Міністрів України з питання  виділення коштів з державного бюджету для придбання житла воїнам – інтернаціоналістам, які тривалий час перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради та гостро потребують поліпшення житлових умов. Відповідне рішення прийнято сьогодні на сесії міської ради.
 
«Повідомляємо, що на квартирному обліку у виконавчому комітеті Житомирської міської ради для поліпшення житлових умов у списку першочергового одержання житла перебуває 146 учасників бойових дій в Афганістані та воєнних конфліктів у зарубіжних країнах. З них 20 осіб мають статус інвалідів війни. Право на позачергове отримання  жилих приміщень мають 36 сімей та одинаків, в сім’ї яких є інвалід війни. Перші з яких взяті на квартирний облік у 1988 році.
 
Упродовж 2014-2015 років кошти за бюджетною програмою  2505050 «Забезпечення житлом воїнів - інтернаціоналістів» не передбачалися.
 
З огляду на  викладене вище з метою вирішення питання забезпечення житлом воїнів –інтернаціоналістів, які тривалий час перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради та гостро потребують поліпшення житлових умов, для зменшення соціальної напруги серед даної категорії громадян, просимо передбачити кошти для закупівлі житла у Державному бюджеті на 2016 рік», - йдеться у тексті звернення.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare