Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 479377
Прогноз погоди
Новорічне свято для дітей пільгових категорій
25 грудня 2015 року 19:54
Традиційно в приміщенні Міського культурно-спортивного центру для дітей пільгових категорій проходять новорічні свята, які відбуваються за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
 
На свято були запрошені хлопчики та дівчатка із багатодітних, малозабезпечених сімей, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО та діти з сімей, які опинилися в складних життєвих умовах через тимчасову окупацію, проведення  антитерористичної операції у східному регіоні України.
 
Всіх присутніх на святі привітала заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Людмила Сікайло. А ще  - театральна студія «Юність», вихованці якої влаштували цікаве дійство -  новорічну казку «Казка старого ліхтарика»,  хороводи та ігри навколо ялинки. Зразковий хореографічний ансамбль народного танцю "Колорит"та хореографічний ансамбль «Мрія» подарували для гостей  чудові художні номери.
 
По завершенню святкової програми діти отримали солодкі подарунки.
 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare