Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 464436
Прогноз погоди
У Житомирі з’явився кабінет відповідального батьківства
16 грудня 2009 року 12:05

 

15 грудня 2009 року при поліклінічному відділенні ЦМЛ №1 відкрито кабінет відповідального батьківства. Віднині тут готуватимуть майбутніх батьків до партнерських пологів.

 

Школу майбутніх батьків відкрито у рамках святкування 100-річного ювілею пологового будинку Центральної міської лікарні №1, першого пологового будинку на Правобережній Україні.

 

З нагоди 100-річного ювілею міська рада винайшла можливість, попри фінансові труднощі, придбати для пологового відділення біохімічний аналізатор крові, що дозволяє визначити її склад за 50 параметрами. Звідси максимально точний діагноз можливих відхилень здоров’я немовляти від норми, що стане головною запорукою його успішного лікування.

 

Міський голова Віра Шелудченко привітала усіх із славним ювілеєм та подякувала медичному персоналу за копітку та відповідальну працю.

 

«З часів осмислення життя як найбільшої цінності людство пройнялося особливою шаною і повагою до тих, хто це життя оберігає. Ви ж покликані не лише оберігати життя дитини, але й безпосередньо долучаєтеся до її появи на світ», - зазначила Віра Шелудченко.

 

За 100 років існування пологового відділення тут з’явилося на світ понад 266 тисяч немовлят.


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове