Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482446
Прогноз погоди
Міський палац культури запрошує дітей на новорічну казку
25 грудня 2015 року 17:32
У житомирському Палаці культури проходять новорічні театралізовані вистави «Снігова Королева». Класичну казку з дитинства про чари Снігової Королеви, вірну дружбу Кая та Герди, боротьбу добра та зла розповіли маленьким житомирянам артисти Міського палацу культури та вихованці дитячого гуртка «Смайлик». Режисер-постановник вистави - керівник народного аматорського театру «Сучасник» Олена Срібна.
 
Заступник директора КЗ «Палац культури» міської ради Наталія Маркеєва зазначила, що кожного року, напередодні новорічних свят колектив комунального закладу готує для дітей м. Житомира та їх батьків чарівну історію, аби вони справді повірили у казку.
 
«Щосезону наші казки змінюються, вони ніколи не повторюються. Всі театральні сцени вистави підкріплені хореографічними номерами та піснями у виконанні героїв, що робить нашу казку не просто постановкою, а повноцінним мюзиклом», - сказала Наталія Маркєєва.
 
Яскраві декорації та талановита гра артистів створили святкову та казкову атмосферу для вдячних глядачів. Театральне дійство нікого не залишило байдужим, ні дітей, ні дорослих.
 
У цьому році новорічні вистави Палацу культури міської ради зможуть відвідати юні житомиряни: діти учасників АТО, обдаровані діти міста Житомира, діти з особливими потребами, з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти-сироти.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare