Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 7
переглядів:
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 481303
Прогноз погоди
Збір ялинкових прикрас для військових у Слов'янськ триває
24 грудня 2015 року 16:34
Дівчина Олександра передала для військових у Слов'янськ два пакети ялинкових прикрас та м'яких іграшок. Поки вони прикрашають куточок міської ради, де безпосередньо відбувається збір. А вже 28 грудня після обіду їх повезуть до хлопців, щоб допомогти їм створити святкову атмосферу, прикрасити ялинку до Нового року. Окрім прикрас, військовим повезуть подарунки та смаколики. Загалом, ідея з переданням ялинкових іграшок полягає у тому, щоб зробити приємне нашим Героям, нагадати їм, що ми - житомиряни підтримуємо їх, наше сердце і душа там, з ними. 
 
Збір прикрас триватиме до 28 грудня включно. Їх можна залишити біля охоронця на першому поверсі міськвиконкому (також і у вихідні дні, але потрібно натиснути кнопку виклику, що біля центральних дверей). 
 
Нагадуємо, з ініціативою підбадьорити наших військових, допомогти створити для хлопців Новорічний настрій до житомирян звернувся міський голова Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare