Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477370
Прогноз погоди
Скаргу на роботу громадського транспорту можна подати онлайн
24 грудня 2015 року 11:03
Для зручності житомирян за ініціативи заступника міського голови Дмитра Ткачука на сайті міської ради запроваджено онлайн форму для подачі скарги чи пропозиції щодо роботи громадського транспорту міста Житомира.
 
«Для того, щоб зібрати всі звернення і перейти від їх обговорення до системної роботи, запустили форму для скарг та пропозицій щодо роботи громадського транспорту міста Житомира. Тому прохання до всіх, хто має зафіксовані конкретні порушення, подавати їх саме за допомогою форми. Такий інструмент дасть можливість зафіксувати всі порушення і працювати системно», - зауважив Д.Ткачук.
 
Заступник міського голови сподівається, що даний інструмент стане корисним та ефективним в процесі вирішення проблем в транспорті міста, а житомиряни активно інформуватимуть про наявні проблеми та зафіксовані порушення.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare