Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481624
Прогноз погоди
У Житомирі презентували казковий календар на 2016 рік
21 грудня 2015 року 16:40
У прес-центрі Житомирської міської ради відбулася презентація  художнього тематичного календаря під назвою «Казковий Житомир», в якому сьогодення показано очима дітей через казкові образи. Календар видано в рамках соціально-патріотичного проекту «Житомирщина – 12 причин пишатися», який реалізовує БФ «Надія Є».
 
Кожна із 12 сторінок присвячена закладу, бренду чи спортивному центру нашого міста. На сторінках календаря  – маленькі житомиряни, а також  інформація про підприємства  та культурно-мистецькі заклади Житомира.
«Ми запросили до участі в проекті підприємства та культурно-мистецькі заклади, аби показати, чим живе Житомир сьогодні, які він має бренди та чим ми можемо гордитися», - говорить голова БФ «Надія Є» Надія Юшкевич та додає, що календар засвідчує любов житомирян до малої батьківщини.
 
Автор світлин, фотохудожник Олександр  Тарасюк зазначає, що казкова ідея була продумана завчасно, і вже потім підбиралися образи та інтер’єри, коли були відомі організації, які будуть брати участь у проекті.
«Ми хотіли подати все через дитячу емоцію, тому створили казкові персонажі – Пан Коцький, Попелюшка та інші. В проекті приділили увагу діткам воїнів АТО. На бронетанковому заводі дітки осідлали техніку та накрили її квіточками», - зазначає Надія Юшкевич.
 
Календар випущений тиражем  300 примірників і буде  розділений між підприємствами, які представлені  в календарі, та дітками -  героями світлин.
 
27 грудня о 12 00 год у приміщенні обласної філармонії ім. С. Ріхтера відбудеться концертна  передноворічна програма під назвою «Казкова Житомирщина». Участь у концерті візьмуть кращі дитячі колективи та виконавці поліського краю, заслужена артистка України Ірина Шинкарук та лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів Артем Кондратюк. 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare