Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477505
Прогноз погоди
Відбулася зустріч міського голови з вдовами загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС
15 грудня 2009 року 17:24

15 грудня 2009 року у рамках міської програми соціального захисту населення «Турбота» відбулася зустріч міського голови Віри Шелудченко з вдовами загиблих та померлих ліквідаторів аварії  на Чорнобильській АЕС.

Під час зустрічі учасники звернули увагу на те, що держава не виконує у повному обсязі закони щодо соціального захисту потерпілих на ЧАЕС. Особливо страждають вдови ліквідаторів, їх діти та внуки. Це проблеми компенсаційних  виплат, забезпечення медикаментами, а також ставлення до їх проблем з боку громадськості.

Міський голова Віра Шелудченко уважно вислухала усі проблеми та з метою оперативної відповіді на актуальні питання залучила фахівців: начальників управлінь та відділів міської ради.

Також міський голова В.Шелудченко запропонувала жінкам частіше проводити такі зустрічі, адже це дає можливість оперативно розглядати та вирішувати питання життєзабезпечення членів територіальної громади.
 

 
До Дня ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС міською радою надана допомога:

  • вдовам загиблих ліквідаторів аваріі на ЧАЕС - 49 чоловік отримали продуктові набори та грошову допомогу;
  • адресну допомогу по 100 грн. кожному отримають 1255 чол. (постраждалі від аваріі на ЧАЕС 1 та 2 категоріі).

Громадським організаціям, які опікуються проблемами постраждалих на ЧАЕС виділено приміщення під іх діяльність безкоштовно.

 


 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare