Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475865
Прогноз погоди
Сьогодні - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
14 грудня 2009 року 11:17
Дорогі друзі !

       Все більше проходить часу з дня Чорнобильської катастрофи. Ось уже 23 роки минуло з того моменту, як чорнобильський вибух сколихнув всю нашу планету. На долю нашого народу випало складне випробування.
    Так заведено в усьому світі, що під час великої біди й смертельної небезпеки на передній край боротьби стають самі сміливі. Ліквідатори до кінця виконали свій громадянський обов’язок, проявивши при цьому мужність та героїзм. 
    Героями не народжуються, ними стають. Сказати про всі подвиги ліквідаторів в боротьбі з Чорнобильською бідою неможливо. Якби не вони, то не було б і нас. Тому, наш святий обов’язок – берегти пам’ять про загиблих та допомагати живим.
    Житомирська міська рада робить все можливе, аби полегшити життя учасників ліквідації аварії та членів їх сімей. Кожне звернення, кожне прохання не залишаються без уваги. Й ми завжди знаходимо можливість вирішити наявні проблеми. Перед нами стоїть ще багато невирішених питань, але спільними зусиллями, я певна, ми зможемо їх вирішити.
    Схилимо ж голови перед лицарями, які в полум’ї вогню Чорнобиля назавжди ввійшли в безсмертя.

З глибокою повагою,
міський голова                                                                                           В.Т.Шелудченко



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare