Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 477168
Прогноз погоди
Голова міської ради ветеранів Анатолій Трещов святкує День народження
17 грудня 2015 року 15:58
Cьогодні  свій  День народження святкує поважна людина в нашому місті,  зі значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом - голова міської ради ветеранів Анатолій Трещов. Найщиріші вітання іменинник отримав від керівництва Житомира, членів громадських організацій та друзів.
 
«Ваші мудрість та знання, безцінний життєвий досвід, працелюбність та оптимізм викликають повагу серед друзів, авторитет серед житомирян. Завдяки найкращим людським якостям та ви стали наставником для молоді. Низький уклін Вам за добрі справи та щире бажання бачити квітучими Житомир й Україну, заможними та щасливими житомирян!», - йдеться у вітальній адресі міського голови Сергія Сухомлина.
 
Всі, хто в цей день вітали Анатолія Трещова, дякували йому за  активну діяльність та бажали здоров’я, сил  та життєвої енергії.
 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare