Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5514
візитів всього: 464524
Прогноз погоди
Благодійнику Аркадію Маргулісу висловлено вдячність
16 грудня 2015 року 17:49
За сумлінну працю та активну громадянську позицію та значний особистий вклад у розвиток благодійництва Сергій Сухомлин нагородив годинником міського голови директора обласного благодійного фонду «Хлібний дім» Аркадія Маргуліса. Міський голова висловив вдячність благодійнику за співпрацю з містом та  необхідну допомогу тим, хто її потребує.
 
«Важко переоцінити необхідну роботу, яку здійснює Аркадій Маргуліс: це й обладнання для медичних закладів нашого міста, допомога для 95-тої аеромобільної бригади, дитячих будинків, благодійних організацій.  Для нас сьогодні велика честь привітати Вас», - зазначив  Сергій Сухомлин.
 
Обласний благодійний фонд «Хлібний дім» реалізовує багато гуманітарних проектів, підтримує зв'язок з голландською стороною. Організація  надає допомогу лікарням продуктами харчування, комплектами  постільної білизни та матрацами, медичним  обладнанням, ліками та іншими необхідними матеріалами. За підтримки  волонтерів малозабезпечені громадяни отримують повноцінне безкоштовне харчування в благодійних їдальнях міста. Крім того, «Хлібний Дім» ще опікується переселенцям зі Сходу, дитячими організаціями, дітьми-сиротами, інвалідами, ветеранами війни.
 
 Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове