Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 477429
Прогноз погоди
Шановні суб’єкти господарювання!
11 грудня 2015 року 12:57
Новорічні свята — найжаданіші й найяскравіші дні зими, час здійснення заповітних бажань і вирування емоцій, з їх наближенням люди по всьому світу починають прикрашати свої будинки. Новорічне оформлення вулиць і прикраса фасадів будівель громадського призначення у містах давно вже стала приємною традицією.
Новорічні прикраси перетворюють сірі вулиці і будинки в яскраву казку і створюють святковий настрій перехожим. Яскраві фасади будівель, блискучі вітрини привертають до себе увагу і дарують позитивні емоції
З метою формування привабливого зовнішнього вигляду міста Житомира, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей міста в новорічні та різдвяні свята, просимо Вас забезпечити святкове оформлення новорічною символікою та ілюмінацією вітрин, фасадів будівель та дерев біля Ваших об’єктів,  а також провести роботу з впорядкування власних та прилеглих до об’єктів територій.
Сподіваємось на розуміння та співпрацю в інтересах територіальної громади міста Житомира, адже лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто кращим.
 
Примітка: Ілюмінація повинна бути виконана з дотриманням  Правил улаштування електроустановок. У разі використання електричної освітлювальної мережі без понижуючого трансформатора  можуть застосовуватись гірлянди тільки з послідовним увімкненням лампочок напругою до 12 В; потужність лампочок не повинна перевищувати 25 Вт; електропроводка до лампочок ялинкової ілюмінації повинна бути виконана гнучкими проводами з мідними жилами; підключення гірлянд до мережі повинно виконуватись тільки за допомогою штепсельних з’єднань.  У  разі виявлення несправності в ілюмінації (нагрів проводів, блимання лампочок, іскріння тощо) її слід терміново вимкнути.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare