Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464474
Прогноз погоди
Матвій Хренов: Без зарплатні житомирські освітяни та лікарі не залишаться
8 грудня 2015 року 17:53
Вже п'ять років поспіль виникає проблема з виплатою зарплатні освітянам та працівникам галузі охорони здоров'я. Недостатність коштів повинна компенсувати держава, розповідає заступник міського голови Матвій Хренов. На сьогодні розмір боргу перед вчителями та лікарями становить 52 млн. грн за листопад та грудень.
 
"Всі роки з цієї ситуації виходили по-різному, у результаті - держава завжди дотувала та цього року питання стоїть гостріше. В області та районі такої проблеми немає, це стосується лише міст. Ми не просто будемо вимагати виплатити суму недостатності, але і впливати на те, щоб були внесені відповідні зміни та подібні проблеми наприкінці кожного року просто не виникали", - констатує Матвій Хренов.
 
Сьогодні вирішувати проблему у профільні Міністерства з Житомира поїхали міський голова Сергій Сухомлин, заступник Матвій Хренов та директор департаменту фінансів Сергій Гаращук. Про результати поїздки та переговорів читайте у наступних матеріалах.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове