Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477073
Прогноз погоди
У Житомирі пройшов Міжнародний фестиваль "Перлина Полісся"
8 грудня 2015 року 12:56
IV Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Полісся 2015» зібрав на великій сцені Житомирського телецентру талановитих юних виконавців різноманітних мистецьких жанрів. Організатори фестивалю - благодійний фонд «Сім'я» Житомир, всеукраїнська громадська організація «Талановиті діти України» за підтримки управління культури та департаменту у справах дітей та молоді Житомирської ОДА.
 
У конкурсі взяли участь представники з Хмельницького, Рівного, Чернігова, Вінниці, Новограда-Волинського, Бердичева, Житомира, Шепетівки та інші. Конкурсанти змагалися в різноманітних жанрах: вокал, інструментальна музика, хореографія, декоративно-ужиткове мистецтво, оригінальний жанр.
 
Музичну школу № 4 м. Житомира на конкурсі гідно представили інструментальний ансамбль під керівництвом Глібка А.С. у складі: Назарія Кутишенка, Катерини Шевчук, Юрія Гладуна, Руслана Шаріпова, В'ячеслава Пилипенка; партія ударних — викладач Веніамін Романько. Ансамбль був визнаний найкращим в змішаній віковій категорії, отримав звання переможця конкурсу в номінації «Інструментальна музика», став володарем Гран-прі.
 
Ансамбль віолончелістів «Перлинки» під керівництвом викладача Зінов'євої М.О. у складі: Большакова Нікіти, Клевана Іллі, Мазурова Іллі, Хачатрян Каміли, Ходаківської Марії, Кравчука Богдана, Міська Єгора (в супроводі концертмейстера Лебіги Л.Л.) виступив в номінації «Інструментальна музика в ансамблевому виконанні» в 2 категорії та став володарем Гран-Прі.
 
Фортепіанний дует у складі Колесник Анастасії та Козерацької Віолетти під керівництвом Українець Н.В. в номінації «Електронна музика» (синтезатор) посів ІІ місце у 3 віковій категорії.
 
Учасники - солісти, які також представляли музичну школу № 4 в різних вікових категоріях, зайняли призові місця:
І місце — Большаков Нікіта — віолончель (викл. Зінов'єва М.О., конц. Лебіга Л.Л.) в номінації «Інструментальна музика — струнно-смичкові інструменти» в 1 віковій категорії;
І місце — Кравчук Богдан — віолончель (викл. Зінов'єва М.О., конц. Лебіга Л.Л.) в номінації «Інструментальна музика — струнно-смичкові інструменти» в 2 віковій категорії;
І місце — Ходаківська Марія — віолончель (викл. Зінов'єва М.О., конц. Лебіга Л.Л.) в номінації «Інструментальна музика — струнно-смичкові інструменти» в 2 віковій категорії;
І місце — Чайка Іван — гітара (викл. Зінов'єва М.О.) в номінації «Інструментальна музика — народні інструменти» в 2 віковій категорії.
За високий професійний рівень підготовки учнів-лауреатів дипломами були нагороджені викладачі Глібко А.С., Романько В.В., Зінов'єва М.О., Лебіга Л.Л.
Фестиваль залишив незабутні враження в серці кожного учасника, став не лише серйозним випробуванням, а й ще однією нагодою до спільної творчості та нових цікавих зустрічей.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare