Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464541
Прогноз погоди
С.Сухомлин: «Жодна родина учасників АТО не повинна залишитися наодинці зі своїми проблемами»
7 грудня 2015 року 17:52
 
Міський голова Сергій Сухомлин та народний депутат України Борислав Розенблат відвідали родину загиблого учасника АТО Віктора Лаговського.  Під час зустрічі з дружиною та сином загиблого бійця батальйону «Артемівськ» вони цікавилися існуючими проблемами і потребами сім'ї,  а також перевірили хід проведення робіт з утеплення будинку, яке так мріяв зробити господар. Зараз ці роботи проводяться за сприяння Сергія Сухомлина та Борислава Розенблата.
 
Молодший сержант міліції Віктор Анатолійович Лаговський не відразу повідомив родині про свій намір добровольцем захищати Україну на Сході країни. Дружина загиблого каже, що чоловік просто не міг залишатися осторонь подій, які відбуваються в Україні: ««Він навіть не сказав мені, що пішов добровольцем, а потім  вже зателефонував з Дніпропетровська і пояснив: «Оля, вибач мене, будь-ласка, я не міг по-іншому вчинити, я не можу сидіти склавши руки  і просто спостерігати за тим, що відбувається».
 
Також дружина Віктора Лаговського Ольга Василівна розповіла, що чоловік був майстром у будь-якій справі,  усе у  будинку зроблено його руками. Сергій Сухомлин запевнив, що завжди готовий прийти їм на допомогу.
«Вважаю своїм особистим громадянським обов'язком докладати максимум зусиль, аби ваша родина та сім’ї інших героїв-житомирян  не почувалися покинутими суспільством. Жодна родина не повинна залишитися наодинці зі своїми проблемами», - підкреслив міський голова Сергій Сухомлин.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове