Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Житомирські колективи – переможці Міжнародних конкурсів
4 грудня 2015 року 12:44
Зразковий дитячий хореографічний колектив “Зоряночка” комунального закладу "Палац культури" зайняв І місце в номінації "естрадна хореографія" в змішаній віковій категорії у Всеукраїнському багатожанровому дитячо-юнацькому конкурсі "Єднаємо серця", що проходив у місті Вінниці. Також житомиряни здобули ІІІ місце в номінації "народна хореографія" у змішаній віковій категорії та ІІ місце в номінаціях "народно-стилізована хореографія" в категорії 9-12 років та "дитяча хореографія" в середній віковій категорії.
 
27-29 листопада 2015 року у Вінниці на IV Міжнародному конкурсі юних виконавців "Подільський Водограй" Житомир представляла музична школа № 4.
 
Виступ Назарія Бочелюка було визнано найкращим серед усіх конкурсантів в номінації "Духові та ударні інструменти". Він отримав звання переможця, став лауреатом І ступеня. Також за високий професійний рівень підготовки учня дипломами були нагороджені викладачі Романько В.В. та Трифонова Г.А.
 
Лауреатом ІІ премії в номінації "струнно-смичкові інструменти" авторитетне жюрі конкурсу визнало Кутишенка Назарія.
 
Сидоренко Влада стала дипломантом (IV місце) в молодшій категорії конкурсантів в номінації "струнно-смичкові інструменти".
 
За високий професійний рівень підготовки учнів-лауреатів дипломами були нагороджені викладачі Федорченко А.К. та Виговська Ю.В.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове