Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465103
Прогноз погоди
У День місцевого самоврядування Житомирська міська рада відкриє двері для усіх городян
3 грудня 2015 року 15:25
У День місцевого самоврядування, 7 грудня, у Житомирській міській раді відбудеться День відкрити дверей.
 
«У цей день усі кабінети відкриті для відвідувачів, житомиряни можуть зайти у будь-яке управління, будь-який кабінет і побачити, чим займаються посадовці, отримати консультацію та допомогу», -  говорить секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.
 
У цей день з 9.00 год. усі посадовці чекають на відвідувачів. Окрім знайомства з роботою виконавчих органів ради, житомирянам демонструватимуть ролики про місто Житомир, працюватимуть виставки, стенди, майстер-класи. У сесійній залі міської ради заплановані концерти, вхід на які вільний. Організовано пройдуть екскурсії будівлею міської ради для школярів міста.
 
7 грудня о 16.00 год. відбудеться засідання «молодіжного виконкому», де діти виступатимуть з власними пропозиціями до міського голови щодо розвитку міста Житомира.
 
«Перш за все, це день для наших дітей, адже я переконана, що зараз у школах міста навчаються майбутні міські голови, гарні посадовці майбутнього», - констатує Н.Чиж.
 
Управління культури міської ради підготовлено детальний план проведення заходів до Дня місцевого самоврядування «Громада+влада. Йдемо до взаєморозуміння».
 
«На першому та другому поверхах міської ради будуть встановлені екрани, на яких всім присутнім з 09.00 до 18.00 год.  демонструватимуть фільми про Житомир, щоб люди знали історію міста. На другому поверсі буде віртуальна екскурсія про історію будівлі міськради. А саме: коли і як побудовано, кому належало, що відбувалося в даному приміщенні, які світові історичні події з ним пов’язані. Також там будуть різні майстер-класи майстрів художнього промислу. У сесійній залі виступатиме дитячий хор музичної школи та народно-аматорський колектив «Лайф-мюзік-бенд». На першому поверсі буде виставка дідухів. Всі бажаючі зможуть заходити в кожне управління, будуть дівчата-волонтери, які супроводжуватимуть по управліннях. На вході до міської ради гратиме струнний академічний ансамбль скрипалів викладачів музичної школи №5. Двері міської ради відкриті для всіх», –  поінформувала заступник начальника управління культури міської ради  Наталія Марчук.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове