Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477263
Прогноз погоди
Сьогодні вночі до прибирання вулиць міста залучені 15 машин
1 грудня 2015 року 22:28
1 грудня радник міського голови Юрій Мойсеєв особисто перевірив готовність техніки комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради до роботи в нічну зміну. Оглянувши техніку, що збиралася виїхати на вулиці міста, Ю.Мойсеєв ознайомився, як працює чергова бригада.
 
«Працюємо відповідно до затвердженого графіка. До прибирання вулиць сьогодні вночі залучено 15 одиниць техніки. Водії проходять медичний огляд і заправляють машини. Всі готові до роботи», - зазначив головний інженер КП «Управління автомобільних шляхів» Віталій Губар.
 
Також він продемонстрував, що на екрані черговому видно усю техніку підприємства: де в даний час знаходиться, з якою швидкістю рухається і в якому напрямку. «Це дає змогу не тільки контролювати, а й оперативно реагувати на звернення, міняти графіки руху техніки відповідно до ситуації в місті», - зауважив інженер.
 
Юрій Мойсеєв зауважив, що для недопущення ожеледі на проїжджій частині необхідно виконати і посипку вулиць міста протиожеледною сумішшю.
 
Спеціалісти підприємства просять власників прибирати свої автомобілі з проїжджої частини, оскільки це утруднює роботу снігоприбиральної техніки.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare