Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477233
Прогноз погоди
На вулицях міста працює механізована протиожеледна бригада
1 грудня 2015 року 14:38
Управління комунального господарства міської ради повідомляє, що для забезпечення безпечного руху автотранспорту на базі комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» створено цілодобові чергові механізовані протиожеледні  бригади, до складу яких входять автогрейдер, 3-4 одиниці підмітальної техніки, 4-5 піскорозкидачів та екскаватор, розроблено графік чергування бригад, виділено приміщення обладнане телефонним зв’язком і місцем відпочинку.
 
«Сьогодні станом на 12.00 год. на вулицях міста працює механізована протиожеледна бригада, до складу якої входять: 3 плужно-підмітальні машини, 2 плужно-підмітальні трактори, 5 піскорозкидачів, 1 автогрейдер та 1 екскаватор», - зазначив заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук.
 
Також він поінформував, що для недопущення ожеледі на проїжджій частині та зменшення ризику аварійності 5 піскорозкидачів виконує  посипку проїжджої частини вулиць міста протиожеледною сумішшю.
 
«В першу чергу проводиться посипка підйомів та спусків на мостах та шляхопроводах, аварійно небезпечних перехресть, після чого виконується посипка протиожеледною сумішшю головних транспортних вулиць та вулиць, по яких пролягають тролейбусні маршрути з поступовим розгалуженням на другорядні вулиці», - зазначив В.Шевчук.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare