Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464503
Прогноз погоди
Відбувся випуск «Школи місцевого самоврядування»
25 листопада 2015 року 19:42
 
25 листопада у сесійній залі Житомирської міської ради відбулося урочисте засідання з нагоди закриття  42 сесії Муніципальної освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування».
 
Участь в Школі взяли більше ста слухачів, а 89 найбільш активних стали випускниками цьогорічного курсу та отримали сертифікати про успішне закінчення навчальної програми.
 
Привітати випускників прийшли міський голова Сергій Сухомлин,  депутат міської ради Владислав Савіцький, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук,  краєзнавець Георгій Мокрицький, випускники Школи самоврядування різних років громадські діячі Владислав Пучич, Ірина Коцюба та  Олег Климчук.
 
Міський голова м. Житомира Сергій Сухомлин привітав слухачів Школи з випуском та зауважив, що буде радий побачити кожного на службі в органах місцевого самоврядування: «Ми будемо раді, якшо хтось з вас захоче спробувати свої сили та попрацювати  в виконавчих органах Житомирської міської ради. Адже якісно змінити роботу міської ради без вас, молоді, практично неможливо. Ми вивчали досвід Львівської міської ради, де середній вік працівників складає близько 28 років,  вони дуже багато молоді залучають на роботу. Суспільство змінюється: змінюється мислення, психологія і без «нової крові», «свіжих» думок, на жаль, неможливо щось змінити на краще. Тому ми зараз обговорюємо створення програми, яка дасть вам можливість стажуватися тут. Для вас - це  досвід, прекрасний додаток  до вашого резюме, нові знання та спілкування». Також міський голова закликав випускників Школи місцевого самоврядування долучатися до роботи над створенням Молодіжного центру у місті Житомирі.
 
«Дерзайте, будьте наполегливими, добивайтесь задуманого! Змінюйте своє життя та життя свого міста. Адже без вас ці зміни неможливі!», - звернувся до молоді Сергій Сухомлин.
 
Програма «Школа місцевого самоврядування» діє у Житомирі з 2001 року та реалізується Молодіжним об’єднанням «ХХІ Платформа» при безпосередній підтримці Житомирської міської ради, зокрема управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове