Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476971
Прогноз погоди
18 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради
18 листопада 2015 року 12:29
На останньому засіданні цього складу виконкому Житомирської міської ради було прийнято ряд рішень щодо надання соціальної допомоги пенсіонерам, інвалідам, малозабезпеченим громадянам, передачу комунального майна та перерозподілу коштів зекономлених по оплаті послуг теплопостачання на виплату авансу працівникам шкіл за листопад.
 
Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Вікторія Краснопір звернулася до членів виконкому з пропозицією підтримати рішення щодо виділення з міського бюджету до 400 тис грн. на допомогу малозабезпеченим, пенсіонерам, інвалідам, переселенцям, військовослужбовцям АТО на різні види соціальних допомог.
 
В.о. міського голови Любов Цимбалюк внесла пропозицію передати в оренду нежитлового приміщення на вул.Великій Бердичівській Головному територіальному управлінню юстиції у Житомирській області.
 
Також на засіданні було розглянуто питання про ремонт приміщення по вул. Львівській 2/8, де стався вибух,  та надання в оренду комунального майна по вулиці Старовільській, 3 учаснику АТО.
 
Рішення були підтримані більшістю.
 
Любов Цимбалюк подякувала за непросту, але цікаву роботу членів виконкому. Член виконавчого Комітету Юлія Демчук звернулася до присутніх з проханням зібрати кошти на операцію для важкохворої дитини.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare