Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482587
Прогноз погоди
17 листопада 2015 року у Житомирі працювала комісія ДСНС України
18 листопада 2015 року 12:04
Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2015 р., у період з 16 по 25 листопада 2015 року комісією Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснюватиметься комплексна перевірка стану реалізації  заходів державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у Житомирській області.
 
Основною метою перевірки є це оцінка діяльність місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування області щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної і пожежної безпеки, цивільного захисту та діяльності аварійно-рятувальних служб. Також вході перевірки надаватиметься організаційно-методична допомога органам управління цивільного захисту в організації виконання вимог Кодексу цивільного захисту України.
 
17 листопада 2015року представники державної комісії ДСНС України вивчали стан реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки у місті Житомирі. Цього дня у Житомирській міській раді відбулась нарада з питань організації проведення перевірки, порядку відпрацювання практичних заходів на суб’єктах господарювання, робота міської комісії з питань ТЕБ і НС.
 
У ході перевірки комісія ознайомилася з діяльністю потенційно-небезпечних об’єктів, спеціалізованих служб ЦЗ, закладів освіти, медицини та ряду комунальних підприємств. Також було  змодельовані надзвичайні ситуації на об’єктах міста Житомира. Так, згідно тактичного задуму, у місті горіла заправка по вул. І. Гонти, у котельному залі по вул. Жуйка стався вибух.
 
Ввечері в сесійній залі міської ради було попередньо підведено результати роботи комісії на території міста.
 
Високу оцінку комісія виставила  по результатам практичних дій служб реагування та дій спеціалізованих служб ЦЗ міста. Відмічена конструктивна робота міської комісії з питань ТЕБ і НС стосовно прийняття управлінських рішень, направлених на ліквідацію умовної надзвичайної ситуації.
 
Комісією відмічено високий рівень підготовки на ряді суб’єктів господарювання, зокрема міська комунальна  рятувальна служба на воді, КП «Міський інформаційний центр», КП «Житомирводоканал», заклади охорони здоров’я та інші.
 
Також високу оцінку отримало хімічно-небезпечне підприємство ПАТ «Житомирський маслозавод», яке проводило спеціальне об’єктове навчання  із залученням об’єктових сил та засобів з практичним відпрацюванням питань по ліквідації витоку аміаку у технологічному обладнанні.
 
Робота членів Державної комісії продовжується на території області.
 
Остаточне підведення підсумків роботи комісії ДСНС України заплановано на 26 листопада 2015 року.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare