Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464475
Прогноз погоди
Представників автомобільної та дорожньої галузі привітали з професійним святом
22 жовтня 2015 року 16:22
Щорічно в  останню неділю жовтня  в  Україні відзначається День автомобіліста і дорожника. Напередодні свята, 22 жовтня, у Житомирській облдержадміністрації привітали  колективи  транспортних та дорожніх підприємств.
 
"Певна річ, якщо будуть гарні дороги, будуть надані і гарні послуги. Щиро зичу вам, шановні автомобілісти, рівних доріг, задоволення та радості  від вашої суспільно необхідної праці. Миру й  достатку вашим колективам! Та окрема вдячність вам за вашу волонтерську підтримку!" – звернувся до присутніх заступник міського голови Євгеній  Демчик.
 
З вітальними словами до автомобілістів звернулися голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, в.о. начальника управління промислового розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації  Роман Крисюк.
 
Під час урочистостей наголошувалося на важливій ролі професійних автомобілістів у сучасному житті. Особливі слова вдячності звучали на адресу представників галузі, які здійснюють рейси в зону АТО та надають вагому підтримку нашим бійцям. 
 
Кращих представників галузі автотранспорту було відзначено грамотами та подяками.
 
За інформацією управління транспорту і зв'язку міської ради, на сьогодні у м. Житомирі функціонує  24 автобусні маршрути, для обслуговування яких задіяно 224 транспортні засоби 15-ти приватних перевізників. КП «ЖТТУ» випускає на лінію щоденно 90  тролейбусів, 8 трамваїв на 11 тролейбусних маршрутах.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове