Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477054
Прогноз погоди
Л.В. Цимбалюк: Ми маємо максимально підтримати учасників АТО та членів їх сімей
9 жовтня 2015 року 15:42
Згідно рішення міськради від 29.07.2015 № 936 «Про звільнення від сплати комунальних послуг учасників АТО, членів їх сімей та сімей загиблих» передбачає звільнення від сплати окремих житлово-комунальних послуг (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, централізованого водопостачання та водовідведення, централізованого опалення та постачання гарячої води, вивезення ТПВ) всіх учасників антитерористичної операції та членів їх сімей з 01.09.2015 року до 31.12.2015 року.
 
«Аби люди, які мають право на пільгу, не їздили  по всьому місту та комунальних підприємствах, було відкрито кім. 110, яка працює за принципом  «єдиного вікна», - розповіла Любов Цимбалюк. -  Тут  приймаються документи від учасників АТО та членів сімей загиблих. Окрім того, фахівцями  управління праці та  соціального захисту населення й міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надаються консультації з питань отримання пільги».
 
На сьогодні  більш ніж 200 учасників АТО вже подали документи щодо звільнення від сплати за житлово-комунальні послуги. Серед них – 9 сімей загиблих.  Більш ніж 500 особам надано консультації з питань пільги.
 
Також Л. В. Цимбалюк повідомила про скликання позачергової сесії міської ради,  де на розгляд депутатів буде винесено новий проект рішення.
 
«В понеділок буде скликана позачергова сесія міської ради. Сподіваюся, що депутатський корпус підтримає проект документу для внесення змін в прийняте рішення, що дасть змогу застосувати його на практиці. Адже ми маємо закласти кошти в бюджет для відшкодування комунальним підприємствам цієї різниці», - зазначила Любов Цимбалюк.
 
В. о. міського голови зазначила, що  виконавчими  органами  міської ради проводиться  робота в напрямку забезпечення соціального захисту учасників АТО - надання пільг, медичного забезпечення та оздоровлення, транспортних послуг, забезпечення земельними ділянками та ін.
 
«Ми маємо максимально підтримати учасників АТО та членів їх сімей. Керівництвом міської ради проводяться зустрічі з військовослужбовцями та сім’ями загиблих стосовно визначення їх потреб та можливості надання допомог,  - зазначила Л В. Цимбалюк.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare