Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482656
Прогноз погоди
Вихованці житомирського «Струмочка» перемогли у міжнародному конкурсі в Іспанії
2 жовтня 2015 року 17:58
2 жовтня 2015 року відбулася прес-конференція, під час якої керівники хорової студії «Стумочок» Житомирського міського центру творчості дітей і молоді розповіли про результати участі юних житомирян в конкурсі-фестивалі «Співає Середземномор’я», що проходив в Іспанії.
 
Зокрема, керівник студії «Струмочок» Олена Ващишина та керівник старшого хору Олена Маліновська розповіли про те, що вихованці студії перемогли 16 дитячих хорових колективів з різних країн у шести номінаціях (духовна музика, фольклор, дитяча музика, каталонська музика, популярна і джазова музика). Також вони подякували депутатському корпусу Житомирської міської ради та керівництву міста за виділення коштів для здійснення поїздки.  Окрім цього житомирський колектив отримав кубок «Хвиля», яким нагороджується найбільш артистичний творчий колектив.
 
«Ми єдині представляли Україну. Нашими суперниками буликолективи консерваторій, аматори високого рівня і дитячі хори з музичних шкіл, - зауважила керівник старшого хору студії Олена Маліновська.- Коли ми подали заявку, організатори дуже зраділи, що ми з України. Вони нам дуже допомагали у всіх моментах, вирішували наші проблеми. Членами журі були композитори, диригенти оркестрів, високопрофесійних хорів, професори консерваторій,засновники музичних спілок, автори підручників з вокалу».

«Наші талановиті діти – це наша гордість. Адже саме вони презентують Житомир на теренах України і у всьому світі»,- сказав заступник міського голови Олександр Бочковський. Також він повідомив, що для організації поїздки вихованців «Струмочка» до Іспанії з міського бюджету було виділено 99 тис. 360 грн.


 Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare